Μέθοδοι πληρωμής

Ανακαλύψτε τις  μεθόδους πληρωμής που προσφέρει το Yellow Button!

Στο Yellow Button, κατανοούμε τη σημασία της ευελιξίας και της άνεσης όταν πρόκειται για την αγορά των αγαπημένων σας προϊόντων. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε ασφαλείς μεθόδους πληρωμής που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Είτε χρησιμοποιείτε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, πραγματοποιήστε τις παραγγελίες σας με αυτοπεποίθηση και άνεση γνωρίζοντας ότι οι συναλλαγές σας είναι προστατευμένες.

Πληρωμή με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική)

Η πληρωμή πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Τα στοιχεία της κάρτας σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας και παραμένουν απολύτως ασφαλή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard & Maestro.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

To yellowbutton.gr δεσμεύεται να διασφαλίζει την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγει για τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το yellowbutton.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων που οι χρήστες υποβάλλουν στον ιστότοπο ή μέσω αυτού με οποιοδήποτε άλλο μέσο (π.χ. τηλέφωνο). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης να διασφαλιστεί ότι αυτά τα δεδομένα είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας με αυτήν είναι ασφαλής επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL βασίζεται σε ένα κλειδί για την κρυπτογράφηση δεδομένων πριν αποσταλεί μέσω της σύνδεσης (SSL). Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του διακομιστή βασίζεται στον μοναδικό κωδικό κλειδιού που διασφαλίζει την πλήρη επικοινωνία. Τα προγράμματα περιήγησης Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και συνιστάται η χρήση τους για σύνδεση στον ιστότοπο στη διεύθυνση yellowbutton.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο