Πολιτική Απορρήτου

Στο Yellow Button, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας και να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Η Πολιτική Απορρήτου μας περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα δεδομένα που μας παρέχετε κατά την αλληλεπίδρασή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μόδας.

Πιστεύουμε στη διαφάνεια και θέλουμε να αισθάνεστε βέβαιοι για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις πληροφορίες σας. Είτε περιηγείστε στον ιστότοπό μας, είτε πραγματοποιείτε μια αγορά, είτε απλώς εξερευνείτε τις προσφορές μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ιδιωτικότητά σας είναι η προτεραιότητά μας.

Παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας, προκειμένου να κατανοήσετε πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας και τα μέτρα που λαμβάνουμε για να τα προστατεύσουμε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, η ομάδα του Yellow Button είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Yellow Button για τις ασφαλείς αγορές σας.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανανεώθηκε στις: 31/01/2024

Η εταιρεία Yellow Button (ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΦΜ 075550815) δεσμεύεται να διατηρεί το απόρρητο όλων των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Διαβάστε την παρακάτω πολιτική απορρήτου για να κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης και προστασίας των πληροφοριών που μας παρέχετε.

Αυτή η πολιτική απορρήτου (“Πολιτική”) περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο Διαχειριστής Ιστοσελίδας (“Διαχειριστής Ιστοσελίδας”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”) συλλέγει, προστατεύει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες που εσείς (“χρήστης” , “εσείς” ή “ο / η” σας) μπορεί να παρέχετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.yellowbutton.gr και σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του (συλλογικά “Ιστοσελίδα” ή “Υπηρεσίες” ή “ηλεκτρονικό κατάστημα”).

Αυτή η σελίδα, σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες όπως στους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, που είναι προσβάσιμοι από www.yellowbutton.gr

1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

Ονοματεπώνυμο. Συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμο των πελατών μας, όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή πραγματοποιούν παραγγελίες μέσω του e-shop μας.
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας, όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας ή κάνουν εγγραφή στο newsletter μας ή πραγματοποιούν παραγγελίες μέσω του e-shop μας.
Ταχυδρομική διεύθυνση. Συλλέγουμε την ταχυδρομική διεύθυνση των πελατών μας για σκοπούς τιμολόγησης και αποστολής των προϊόντων μας.  
Αριθμός Τηλεφώνου. Συλλέγουμε τον αριθμό τηλεφώνου των πελατών μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους κατά τη διαχείριση των παραγγελιών και την αποστολή των προϊόντων μας. 
Ιστορικό Παραγγελιών. Όσον αφορά στο ιστορικό των παραγγελιών, συλλέγουμε αποκλειστικά και μόνο τα στοιχεία των προϊόντων που αγόρασαν οι πελάτες μας και του τρόπου με τον οποίο προέβησαν στην πληρωμή. 

Σε περίπτωση που έχουμε διαφορετική διεύθυνση χρέωσης από τη διεύθυνση αποστολής συλλέγουμε επιπλέον όλα τα παραπάνω στοιχεία για τη διεύθυνση χρέωσης.


2. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, όταν συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας μας, όταν επικοινωνείτε με εμάς για τα προϊόντα μας, όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω του e-shop μας, ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.


3. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

Διαχείριση των παραγγελιών και αποστολή των προϊόντων μας.
Επικοινωνία της εταιρείας μας μαζί σας για την απάντηση σε δικό σας μήνυμα/αίτημα.
Μάρκετινγκ ή/και προωθητικές ενέργειες, όπως emails που στέλνουμε σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας. Στη λίστα προσώπων που στέλνουμε newsletters μπορεί να προσθέσουμε και εκείνους που μας δίνουν τις διευθύνσεις email τους κατά την επικοινωνία μας και που μας δηλώνουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν newsletters. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς. 


4. Γενική Χρήση Δεδομένων.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας (“Δεδομένα χρήσης”). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες, αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.
Προκειμένου να διαθέσουμε την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες μας σε εσάς ή να εκπληρώσουμε μια νομική υποχρέωση, πρέπει να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες Προσωπικές Πληροφορίες. Εάν δεν παρέχετε τις πληροφορίες που ζητάμε, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας παράσχουμε τα ζητούμενα προϊόντα ή υπηρεσίες. Μερικές από τις πληροφορίες που συλλέγουμε είναι απευθείας από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας μας. Ωστόσο, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλες πηγές. Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Παροχή και συντήρηση της Υπηρεσίας
 • Να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην υπηρεσία μας
 • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
 • Να παρέχουμε φροντίδα και υποστήριξη πελατών
 • Για την παροχή ανάλυσης ή πολύτιμων πληροφοριών για τη βελτίωση της Υπηρεσίας
 • Παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας
 • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
 • Να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να προσφέρετε υποστήριξη
 • Για να βελτιώσετε την εμπειρία των χρηστών
 • Να επιβάλλει τους όρους και τις πολιτικές
 • Προστασία από κακοποίηση και κακόβουλους χρήστες
 • Να απαντάτε σε νομικά αιτήματα και να αποφεύγετε βλάβες
 • Για την εκτέλεση και τη λειτουργία της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών μας

Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας, όπου βρίσκεστε στον κόσμο και εάν ισχύει ένα από τα ακόλουθα: (i) Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει όταν η επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών υπόκειται στον νόμο περί προστασίας του καταναλωτή της Καλιφόρνια ή στον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας των δεδομένων. (ii) Η παροχή πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση συμφωνίας με εσάς ή / και για τυχόν προ-συμβατικές υποχρεώσεις της. (iii) Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκεισθε. (iv) Η επεξεργασία σχετίζεται με έργο που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή για την άσκηση δημόσιας εξουσίας που μας έχει ανατεθεί. v) Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτους.
Σημειώστε ότι σύμφωνα με ορισμένες νομοθεσίες μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες μέχρι να αντιταχθείτε στην επεξεργασία αυτή (με την εξαίρεσή σας), χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε στη συναίνεση ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις ακόλουθες νομικές βάσεις παρακάτω. Εν πάση περιπτώσει, θα χαρούμε να διευκρινίσουμε την ειδική νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία και ειδικότερα κατά πόσον η παροχή Προσωπικών Πληροφοριών αποτελεί συμβατική ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση για σύναψη σύμβασης.


5. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για τη διαχείριση των παραγγελιών και την αποστολή των προϊόντων μας προς εσάς, βασίζεται στην εκτέλεση σύμβασης.
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς μάρκετινγκ ή/και προωθητικών ενεργειών, βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Σε όσες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αποστέλλοντας email στο info@yellowbutton.gr
Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.


6. Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας που σχετίζονται με τη συναλλακτική μας σχέση για δύο (2) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για τις φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές. 

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newsletters (ή/και τις προωθητικές ενέργειες) μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters (ή/και προωθητικό υλικό).


7. Τι μέτρα έχουμε λάβει για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι κατάλληλα, επαρκή και περιορίζονται στις ανάγκες και τους σκοπούς  για τους οποίους συλλέγονται. Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εγγυάται την ακρίβεια, τη συνεχή επικαιροποίηση και ασφάλειά τους συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία. Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

H βάση δεδομένων μας και τα προσωπικά σας δεδομένα που περιέχονται σε αυτήν, προστατεύονται με σύστημα ελέγχου πρόσβασης (access control).
Χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη.
Πρωτόκολλο ασφαλείας SSL Certificate/Secure Socket Layers το οποίο επιτρέπει την ασφαλή σύνδεση μεταξύ της ιστοσελίδας και του browser εξασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές και αποτρέποντας τις κακόβουλες ενέργειες. Το πιστοποιητικό SSL είναι ένα ψηφιακό πιστοποιητικό με το οποίο πραγματοποιείται έλεγχος ταυτότητας του ιστοτόπου και στην συνέχεια κρυπτογράφηση των πληροφοριών που στέλνονται στον server στον οποίο φιλοξενείται το site. Μέσω της ισχυρής κρυπτογράφησης που παρέχει ένα πιστοποιητικό SSL, τα δεδομένα των πελατών διατηρούνται με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
Όσον αφορά στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω τρίτων φορέων όπως τραπεζικά ιδρύματα αλλά και ιδιωτικούς φορείς όπως το PayPal για τη διασφάλιση των στοιχείων του πελάτη (προσωπικά στοιχεία, στοιχεία καρτών) ευθύνη έχουν οι συγκεκριμένοι φορείς.


8. Σε ποιους διαβιβάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς. 

Χρησιμοποιούμε τις εξής κατηγορίες τρίτων παρόχων υπηρεσιών: 

Πάροχος υπηρεσιών courier.

Πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης παραγγελιών μέσω e-shop.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Μεταβίβαση πληροφοριών εκτός του ΕΟΧ.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς δεν μεταφέρονται ούτε μεταποιούνται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (“ΕΟΧ”).


9. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Επιπλέον, υπό τις προϋποθέσεις που τίθενται από τη νομοθεσία, έχετε τα εξής δικαιώματα:  

 • Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και δικαίωμα να διαβιβαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλη εταιρεία.
 • Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
 • Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Αν δεν γνωρίζετε ποια είναι η αρμόδια εποπτική αρχή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο info@yellowbutton.gr


10. Δικαιώματα GDPR.

Έχετε ορισμένα δικαιώματα, για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά με εσάς στις βάσεις δεδομένων μας. Θα σας παράσχουμε όλες τις λεπτομέρειες που έχουμε για εσάς, τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης, κατόπιν αιτήματος.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι σωστά και ενημερωμένα. Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να διορθώσουμε ή να αφαιρέσουμε πληροφορίες που νομίζετε ότι είναι ανακριβείς. Αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


11. Πώς να ασκήσω τα δικαιώματά μου ως χρήστης;

Οποιεσδήποτε αιτήσεις άσκησης δικαιωμάτων χρήστη μπορούν να απευθύνονται στον κάτοχο του e-shop μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο. Αυτά τα αιτήματα μπορούν να ασκηθούν δωρεάν και θα τα παραλάβει ο διαχειριστής το συντομότερο δυνατό.

12. Cookies.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Tα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύουν πληροφορίες στον υπολογιστή, στο κινητό τηλέφωνο ή σε άλλες συσκευές. Επιτρέπουν στο φορέα που τα τοποθέτησε στη συσκευή σας να σας αναγνωρίζει σε διαφορετικές τοποθεσίες web, συσκευές ή περιόδους περιήγησης.

Τα cookies βοηθούν εμάς και τα τρίτα μέρη να βλέπουμε σε ποιες σελίδες και λειτουργίες έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες και πόσο χρόνο αφιερώνουν στις σελίδες οπότε κατανοούμε ποια τμήματα της ιστοσελίδας μας είναι τα πιο δημοφιλή.

Όταν χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης web , μπορείτε να το διαμορφώσετε ώστε να αποδέχεται ή να απορρίπτει όλα τα cookies, ή να ειδοποιείστε κατά την αποστολή τους. Να γνωρίζετε ωστόσο ότι κάποιες υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν με τη χρήση Cookie και η απενεργοποίησή τους ενδέχεται να επηρεάσει τη δυνατότητα χρήσης αυτών των υπηρεσιών.

Tύποι Cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας
Βασικά Cookies.
Cookies Απόδοσης: μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλύουμε την απόδοση και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας και να τη βελτιώσουμε. Χρησιμοποιούμε cookies από τη Google Analytics , του Adobe και άλλα.
Cookies Συνεδρίας: για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας.
Cookies Προτίμησης: για τις προτιμήσεις σας και διάφορες ρυθμίσεις
Cookies Ασφάλειας: για λόγους ασφαλείας


13. Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους.

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν τις διαχειριζόμαστε εμείς. Εάν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο άλλου ιστότοπου, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτό. Συνιστούμε να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.
Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτου μέρους.


14. Απόρρητο χρήσης από παιδιά.

Δεν συλλέγουμε εσκεμμένα οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Εάν είστε κάτω από την ηλικία των 13 ετών, παρακαλούμε μην υποβάλετε καμία Προσωπική Πληροφορία μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας μας. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση του Διαδικτύου των παιδιών τους και να βοηθούν στην επιβολή της παρούσας Πολιτικής προτρέποντας τα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ προσωπικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας χωρίς την άδειά τους.
Εάν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 13 ετών μας έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Πρέπει επίσης να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να συναινέσετε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών στη χώρα σας (σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να επιτρέψουμε στον γονέα ή τον κηδεμόνα σας να το πράξουν εκ μέρους σας).


15. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου.

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την πολιτική μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.
Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της “ημερομηνίας ισχύος” στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.
Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.


16. Αποδοχή αυτής της πολιτικής.

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την Πολιτική και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα ή τις Υπηρεσίες της, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτήν την Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους αυτής της Πολιτικής, δεν έχετε εξουσιοδότηση να χρησιμοποιείτε ή να έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και στις Υπηρεσίες της.


17. Επικοινωνία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την Πολιτική ή επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που αφορά τα ατομικά δικαιώματα και τα Προσωπικά σας Στοιχεία, μπορείτε να στείλετε ένα email στο info@yellowbutton.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο